
Nära Mat podden avsnitt 6: Om covid i restaurangbranschen
Lyssna på avsnittet nu Restauranger och caféer spelar en viktig roll i livsmedelskedjan, och är också en av de branscher som påverkats rejält till följd
Start / Nyhetsblogg / Sida 7
Lyssna på avsnittet nu Restauranger och caféer spelar en viktig roll i livsmedelskedjan, och är också en av de branscher som påverkats rejält till följd
Lyssna på avsnittet nu Till Alaska och tillbaka. Det var vad som krävdes för att Axel Nordmark från Sundom, Luleå, skulle starta eget företag som
Lyssna på avsnittet nu Följ med på en spännande resa genom både tid och rum – från istiden fram till dagens moderna jordbruk. Programledare Hulda
Lyssna på avsnittet nu Möt det småländska lantbrukarparet som bosatt sig i Pålänge utanför Kalix. Dom tog över en gammal släktgård och producerar idag ekologisk
Lyssna på avsnittet nu Är inälvsmat den nya framtidsmaten? Det menar Per Huuva som skrivit den omtalade kokboken Aitta, om samiska och tornedalska maträtter. Han
Lyssna på avsnittet nu I Nära Mat poddens första program får ni följa med till grönsaksodlaren Emma Isaksson, 25 år, som har sin odling i
Bin ger oss honung och viktiga pollinerings-tjänster. Det finns troligen runt 1000 bisamhällen i Norrbotten. Ett genomsnittligt år producerar ett bisamhälle runt 25 kg honung,
Förskolan Barn-Companiet i Boden arbetar under 2018 och 2019 tematiskt med ”Matens mysterier”. Projektet utgår från barnens egna frågor om mat. Det kan exempelvis handla
På naramat.nu använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.