Nära Mat podden 35: Självledarskap som verktyg för att bli en duktig företagsledare
Lyssna på avsnittet nu Vad är egentligen självledarskap och hur gör man för att börja? Vilka effekter ger det för företaget och hur kan man
Start / Nyhetsblogg / Sida 2
Lyssna på avsnittet nu Vad är egentligen självledarskap och hur gör man för att börja? Vilka effekter ger det för företaget och hur kan man
Denna utlysning riktas till samarbetsprojekt som bidrar till att företag på landsbygderna med verksamhet inom livsmedel och besöksnäring kan utvecklas, marknadsorienteras, öka exporten, öka antalet
Genom att använda skolmåltiden som pedagogiskt verktyg kan barn och unga lära sig om hållbar mat. Om kökspersonal och pedagoger hittar metoder för att samarbeta
Den 9 februari är det dags för nästa webbinarium i Företagslyftet. Gäst den här gången är Stefan Gustavsson som är seniorkonsult i ekonomi och företagsledning
Lyssna på avsnittet nu Vad är det som driver en entreprenör till att hela tiden utvecklas, utsätta sig för olika risker och att aldrig ge
Den 18 december är det dags för nästa webbinarium inom Företagslyftet. Anna Öhrwall Rönnbäck är professor vid Luleå tekniska universitet och jobbar med affärsutvecklingsfrågor. Hon har
Lyssna på avsnittet nu Vi besöker en mjölkgård på den norrbottniska landsbygden och diskuterar konkreta exempel på produktionsutveckling. Vi pratar om lean production, ett arbetssätt
Lyssna på avsnittet nu Avsnittet handlar om olika sätt att växa ett företag, men ställer också frågan om alla företag måste växa? Vi träffar Johanna
Första veckan i oktober träffades samarbetspartners från Sverige, Norge och Finland i Vasa för uppstart av projektet Food education for the future. Med utgångspunkt i
Den 19 oktober är det den offentliga måltidens dag i Sverige. En dag då kommuner och regioner uppmärksammar maten som serveras inom barn-, äldre- och
2 november är det dags för nästa webbinarium inom Företagslyftet. Magdalena Hermelin på Hermelins i Östergötland berättar om hur de som företag arbetar med marknadsfrågor och
Lisa Lemke är en inspiratör av stora mått. Som kock, matkreatör, entreprenör och företagare, känd från TV och med en hel drös utgivna kokböcker är
På naramat.nu använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.