
Nära mat podden 41: Konkreta tips och enkla strategier för att nå ut i sociala medier
Lyssna på avsnittet nu Många företagare upplever utmaningar att nå ut i sociala medier. Dagens avsnitt bjuder på konkreta tips och strategier för att nå
Start / Nyhetsblogg / Sida 4

Lyssna på avsnittet nu Många företagare upplever utmaningar att nå ut i sociala medier. Dagens avsnitt bjuder på konkreta tips och strategier för att nå

Norrbottnisk mat har många unika värden som moderna konsumenter efterfrågar, inte minst inom områden som hållbarhet, kvalitet och hantverksmässighet. För att skapa bättre förutsättningar för

Lyssna på avsnittet nu Detta avsnitt av Nära mat podden handlar om hur man som ledare bygger framgångsrika team. Programledare Hulda Wirsén och Ove Karlsson

Nu grönskar det i skolträgården i Kalix! Plantera grönsaker, sätta potatis, vad är matjord och vad gör bin egentligen? Detta var viktig kunskap som tredjeklassare

Lyssna på avsnittet nu I fokus denna gång är produktionen av mathantverk och upplevelser. Vi träffar Agnes Otterbech på Mathantverket i Vuollerim och får ta

Vad är egentligen ett frö? Det var frågan som tredjeklassare i Kalix fick fundera över när Gunnar Jonsson Skolrådgivare i Nära Mat och lärare på

Lyssna på avsnittet nu Ett positivt kassaflöde kan användas för utdelning till aktieägarna, investeringar och amortering av lån. Men hur viktigt är det att ha

Lyssna på avsnittet nu Strategier är något som genomsyrar i princip allt man gör som företagsledare. Oavsett om det handlar om ekonomi, ledarskap eller produktionsprocesser

Lyssna på avsnittet nu För företag på landsbygden kan det vara avgörande att jobba med varumärke och employer branding för att attrahera och behålla talanger

Företagslyftet bjuder in till företagsbesök hos Lundqvist Trävaru AB där vi möter Samuel Holmström, VD Lundqvist Trävaru AB, som berättar om företaget och delar med

Lyssna på avsnittet nu Vad är egentligen självledarskap och hur gör man för att börja? Vilka effekter ger det för företaget och hur kan man

Genom att använda skolmåltiden som pedagogiskt verktyg kan barn och unga lära sig om hållbar mat. Om kökspersonal och pedagoger hittar metoder för att samarbeta
På naramat.nu använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.