Nära Mat podden avsnitt 6: Om covid i restaurangbranschen

Restauranger och caféer spelar en viktig roll i livsmedelskedjan, och är också en av de branscher som påverkats rejält till följd av pandemin. Möt Emma Laiti, VD för Börje Olssons konditorier i Luleå, som berättar om hur svårt det är att vara kreativ i en kris där du inte ska ha gäster, men ändå får bedriva en verksamhet.

– Det har ju varit en rejäl berg och dalbana och drabbat våra enheter olika. En av enheterna har drabbats hårt, där folk annars äter innan tex besök på Kulturens hus eller Coop arena.

Emma Laiti

Vi pratar också om ledarskap, Sveriges Mästerkock och framtidens servering. Blir allting robotstyrt eller kommer de traditionella serviceyrkena vara kvar? Yrken som också betyder mycket för att få tex unga och nya svenskar ut i arbetslivet.

Programledare Hulda Wirsén, Nära Mat.
Producent och tekniker Malin Winberg.

Nära Mat podden avsnitt 6: Om covid i restaurangbranschen

Emma vid en av de utplacerade stationerna med handsprit

Emma vid en av de utplacerade stationerna med handsprit.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.