Företagslyftet – utvecklar företagsledning på landsbygden

Företagslyftet vänder sig till dig som är landsbygdsföretagare i Norrbottens län och vill utvecklas inom området strategisk företagsledning. Målet är lönsamma företag som kan hantera risker, bidrar till fler jobb och utvecklar sin verksamhet för framtiden.

grafisk bild med text Nära Mat podden Företagslyftet

Strategisk företagsledning i Nära Mat podden

Nära Mat podden presenterar Företagslyftet. Från och med avsnitt 26 får du ta del inspiration och kunskap inom området strategisk företagsledning. Fokus utgår från  fem områden: ekonomi, produktion, ledarskap, strategi och marknad. 

Avsnitt 1-25 bjuder på spännande möten med framgångsrika företagare i Norrbottens län.

Nära Mat podden Företagslyftet finns där poddar finns!

Tips och länkar

Kvinna står framför en blå rollup och talar i mikrofon.

Starta eget företag i Norrbotten - Nyföretagarcentrum Nord

Från dröm till verklighet! Vi hjälper dig som företagare i Norrbotten att förverkliga dina affärsidéer.

_MG_3345_1

Coompanion - Entreprenörskap som gör skillnad

Vill ni förverkliga en affärsidé tillsammans? Starta ett kooperativt företag! Smartare, roligare och på era egna villkor. Coompanion – Entreprenörskap som gör skillnad.

Foretagslyftet-5-web

Agriwise - Smart kalkylering

Agriwise är ett driftplaneringsprogram för dig som är verksam inom trädgård- eller jordbruksbranschen. Programmet kan användas både om du driver eget lantbruk eller om du arbetar med ekonomisk planering och rådgivning.

IMG_1646

SLU -Kompetenscentrum företagsledning

En centrumbildning och samverkansplattform som knyter samman SLU och näringslivet. Vi arbetar med att inom ämnet företagsledning koppla ihop kvalificerad forskning, utbildning och samverkan med de gröna näringarna.

Logo Landsbygdsnatverket

Landsbygdsnätverket driver landsbygdsutveckling

Landsbygdsnätverket samlar och engagerar Landsbygdssverige. Vi är ett nätverk med organisationer som samlar civilsamhälle och näringsliv, forskning, utbildning och rådgivning samt myndigheter som på olika sätt har betydelse för landsbygdsutveckling.

Foretagslyftet-12-web

Farm management Canada - Nurturing a thriving Canadian agriculture industry

Farm Management Canada is passionate about farm business management and we invite you to join us in our commitment to developing and distributing leading-edge farm business management information and tools to help facilitate resilience and prosperity.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.