Nära Mat 2.0 – revidering av Nära Mat

Under 2020 tar vi nya tag för arbetet med Nära Mat, Norrbottens livsmedelsstrategi med sikte på 2030. Under vintern 2020/2021 arrangeras fyra seminariedagar med input från aktörer i branschen och där nuläge, målbilder och nya åtgärder diskuteras.

Projektledare: Hulda Wirsén, Samordnare Nära Mat, Länsstyrelsen i Norrbotten
Projektägare: Länsstyrelsen i Norrbotten
Finansiering: Landsbygdsprogrammet 2014-2020, Region Norrbotten, Norrbottens kommuner och LRF.
Samverkansparter: Länsstyrelsen i Norrbotten, Region Norrbotten, Norrbottens kommuner, LRF Norrbotten.

Startdatum: 2019-12-27
Slutdatum: 2022-05-31

Nära Mat logotyp

I denna revideringsprocess genomförs fyra större konferenser. Målgrupp är livsmedelskedjans aktörer, livsmedelshandeln, rådgivningsorganisationer, forsknings- och utbildningsinstanser, offentlig sektor, finansiärer, landsbygdsorganisationer och inte minst lokala och regionala politiker.

Du kan läsa mer om dessa här:

Uppstart Nära Mat 2.0 – stolthet och identitet

Andra anhalten – Nya marknader, konkurrenskraftig matproduktion och energi

Tredje anhalten – Kunskap om hållbar mat och folkhälsa

Fjärde anhalten – Kompetensförsörjning och innovationer

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.