This project is addressing challenge of sustainable eating habits as it is strongly connected to climate change, biodiversity loss, resilience of Nordic communities, low food
Välkomna till en seminariedag om gröngödsling som resurs i växtföljden. Vi behöver fler odlare, ökad produktion och ny teknik för att kunna uppfylla visionen i
Passion för landsbygd. Sinne för företagande. Vi vill att hela Norrbotten ska kunna äta mer närproducerad mat. För att lyckas behöver vi fler landsbygdsföretagare som
Lyssna på avsnittet nu Möt kocken Sara Dupuich som driver Kallskänkans i Piteå. Norrbotten har nyligen fått två nya landskapsmåltider och Sara ligger bakom en
Mat från bonden syftar till att skapa ökad försäljning och förädling av lokala livsmedel i Västerbotten och därmed synliggöra och tillgängliggöra lokalproducerad mat ytterligare –
Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.