![Potatis som doppas i en kopp med smält smör](https://www.naramat.nu/wp-content/uploads/DoppiKopp3_Hakan-Stenlund-300x200.jpg)
En unik satsning på norrbottnisk matkultur
Norrbottnisk mat har många unika värden som moderna konsumenter efterfrågar, inte minst inom områden som hållbarhet, kvalitet och hantverksmässighet. För att skapa bättre förutsättningar för
Start / Projektbank
Norrbottnisk mat har många unika värden som moderna konsumenter efterfrågar, inte minst inom områden som hållbarhet, kvalitet och hantverksmässighet. För att skapa bättre förutsättningar för
Projektledare: Monica Wikström-Johansson, NyföretagarCentrum Nord Projektägare: NyföretagarCentrum Nord Samverkanspartner: Nära Mat Norrbottens Livsmedelsstrategi, Swedish Lapland Visitors Board, handelsutvecklare Finansiering: Familjen Kamprads Stiftelse Projekttid: 2024-2026 Om
Lyssna på avsnittet nu Detta avsnitt av Nära mat podden handlar om hur man som ledare bygger framgångsrika team. Programledare Hulda Wirsén och Ove Karlsson
Plantera grönsaker, sätta potatis, vad är matjord och vad gör bin egentligen? Viktig kunskap som tredjeklassare och deras lärare från tre skolor i Kalix fick
Företagslyftet bjuder in dig som är landsbygdsföretagare i Norrbotten till en studieresa fullmatad av inspiration, ny kunskap och nya upplevelser! Under fyra dagar besöker vi
Lyssna på avsnittet nu I fokus denna gång är produktionen av mathantverk och upplevelser. Vi träffar Agnes Otterbech på Mathantverket i Vuollerim och får ta
På naramat.nu använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.