Norrbottnisk Mat är ett samarbetsprojekt med siktet inställt på att skapa nya jobb genom att utveckla och stärka det unika i norrbottnisk livsmedelsproduktion. Projektet syftar till ökat samarbete mellan landsbygdsföretag och att stimulera utvecklingen av affärsmöjligheter med livsmedelsförädling.
Det långsiktiga målet är ett ge Norrbottnisk mat en tydlig profil på en regional, nationell och internationell marknad med fler premieprodukter som har basen i norrbottniska råvaror.
Under projekttiden genomförs fyra workshop som ska ligga till grund för arbetet med affärsutveckling. Gemensam omvärldsbevakning genom studieresor, studiebesök och strukturerad omvärldsbevakning inom projektet.
Projektledare: Pelle Johansson, Hushållningssällskapet Projektägare: Hushållningssällskapet Finansiering: Landsbygdsprogrammet 2014-2020
Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.