Sebastian Gröndal är professionell kock och mat-entreprenör i Boden. Sebastian har tillsammans med sin fru Emma grundat Tegelbrukets Glass och Gröndals matupplevelser. Sebastian är dessutom känd tv-kock och kan numera även titulera sig som kokboksförfattare.
I Nära Mat podden pratar vi om hans matfilosofi som handlar om att använda lokala och svenska råvaror till 100 %.
Marginaler, ekonomi och hållbar livsmedelskonsumtion plus lite glassprovning, det bjuder vi också på i detta avsnitt! Programledare Hulda Wirsén, samordnare Nära Mat.
– Lokalproducerat är en hjärtefråga för mig, enda sedan vi startade Gröndalsmatupplevelser så har det varit den röda tråden i allt som vi gjort yrkesprofessionellt.
Sebastian Gröndal
Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.