Ledarskapsutbildning för dig och ditt företag

Nu erbjuds du som livsmedelsföretagare flertalet möjligheter till kompetensutveckling!

Mer mat – fler jobb erbjuder en 3 dagars kurs i ledarskap!

Tid: 21-22 sept + 9 nov kl. 09.00 – 17.00
Plats: Kulturens hus i Luleå, Skeppsbrogatan 17

Efter dessa dagar kommer du att ha en god förståelse för hur du leder dig själv och andra med hjälp av en mängd olika ledarverktyg. Du ingår också ett nytt nätverk med andra företagare i samma bransch, som du förhoppningsvis kan hålla kontakten med framöver och bolla bland annat ledarskapsfrågor med.

Våra kursledare Emelie Palmér och Annika Stålhandske från Growing Leaders har lång erfarenhet av att utbilda ledare i både små och stora företag och leder dig genom både kursdagar och individuell coaching. Innan kursstart kommer någon av dem att ringa dig för att ta reda på mer om din bakgrund, dina erfarenheter av ledarskap och dina förväntningar på utbildningen. Du får också ett mejl där du ska fylla i en beteendeprofil baserad på DISC – ett verktyg som används för att utveckla sin självkännedom och kommunikation. Mer om Growing Leaders hittar du här: www.growingleaders.se

Pris och regler för avbokning
Mer mat – fler jobb finansieras av ESF och innebär bland annat att vi kan erbjuda kraftigt rabatterade priser. Du som är medlem i LRF eller Livsmedelsföretagen betalar 3 200 kronor ex. moms, övriga 6 400 kronor ex. moms. I kurspriset ingår för- och eftermiddagsfika samt kursmaterial. Lunch och eventuell övernattning betalas av deltagaren. Vid avbokning senare än 7 dagar före kursstart debiteras hela kurskostnaden.

Anmäl dig senast den 11 september till: Ing-Marie Jirhed ing-marie.jirhed@lrf.se

Om utbildningen
“Även om jag inte har en chefsroll på gården lärde jag mig att tänka mer som en ledare och fick ökad insikt i vikten av ett bra ledarskap”, Julia Östlund, LRF Gotland som deltog i vår första ledarskapsutbildning våren 2020.

Vi hoppas att du också får ett par riktigt givande dagar som ger dig både kunskap, motivation och nya idéer att arbeta vidare med i din vardag. Du som matföretagare är viktig!

Varmt välkommen den 21 september!
Hälsar Emelie, Annika och teamet bakom Mer mat – fler jobb

Följ oss! www.matjobb.se – här hittar du mer information om projektet, våra erbjudanden: företagsanalys, utbildningar och stöd vid rekrytering. Du kan också anmäla dig till fler kurser runt om i landet och digitalt på distans. Vi finns också på Facebook och LinkedIn om du söker på Mer mat fler jobb!

Om du har frågor om kursen eller vårt övriga kursutbud, kontakta ingmarie.jirhed@lrf.se

MAT – Kunskapsbuffé

I Småland arrangeras MAT – Kunskapsbuffé med 14 stycken digitala seminarier där en ny föreläsning släpps varje vecka mellan 1 september – 1 december. Även norrbottningar är välkomna att ta del av detta! Anmälan och mer info hittar du på länken här!

Exempel på föredrag:

1 september – Att skapa attraktiva måltidsupplevelser. Frida Wallén (Visit Sweden) och Lisa Lemke (Skrea Matbruk).
8 september – Tre sätt att lyckas med din kommunikation. Bianca Brandon Cox (Visit Sweden).
15 september – Hur blir man mathantverkare? Såhär kan Eldrimner hjälpa dig. Anna Berglund (Eldrimner) och Elisabeth Erikson (Eriksons Cottage).
22 september – Regenerativt jordbruk och storskaligt naturbete. Märta Jansdotter (Gröna Gårdar) och Bengt Svensson (Törlands Lantbruk).
29 september – Supermat från Småland. Anna K Sjögren (Kostvetare och livsmedelsjournalist) och Anna Blücher (Lektor på Linnéuniversitetet).
6 oktober – Vilthanteringskurs. Pär-Ola Andersson (Skånska Vilt)
24 november – Baljväxter som klimatsmart framtidsgröda. Pernilla Tidåker (Lektor på SLU)