KLIN – Kompetenslyft livsmedelsindustrin i norr

Projektet ”Kompetenslyft livsmedelsindustrin i norr” fokuserar på livsmedelsindustrins utmaningar med kompetensförsörjning och utgår från helheten – kompetensutveckling för befintlig personal, attrahera och rekrytera ny personal samt att strategiskt arbeta för kompetensöverföring vid avveckling av personal t.ex. vid pensionsavgångar. Målet är att stärka förmågan internt hos deltagande företag att arbeta med strategisk hållbar kompetensförsörjning på kort och lång sikt samt att de med hjälp av metoder, modeller och/eller tjänster ska kunna göra detta på ett smidigt och effektivt sätt.

Projektledare: Marlene Hagenrud IUC Norr Ab och samarbetspartner Pelle Johansson, Hushållningssällskapet
Projektägare:
IUC Norr AB
Finansiering:
Tillväxtverket

Startdatum: 2022-03-01
Slutdatum: 2023-12-31

kvinna skär renkorv i livsmedelsgodk'ns lokal och en man står i bakgrunden

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.