Informationsinsatser för synliggörande av matkvalitetsmärkningarna Ark- och Presidiaprodukter

Projektet ska bidra till utveckling av traditionella samiska produkter genom kvalitetsmärkningsprogrammet Ark- och Presidiaprodukter inom Slow Food rörelsen och Slow Food Sápmi för att öka allmänhetens intresse för kunskap och därigenom öka efterfrågan samt stärka befintliga och utveckla nya marknader i syfte att skapa nya jobb.

Projektledare: Anneli Jonsson
Projektägare: Slow Food Sápmi
Finansiering: Sametinget
Samverkanspartners: Producenter och Slow food international

Startdatum: 2018-01-01
Slutdatum: 2020-12-29

Slow Food Sápmi logotyp

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.