Nära Mat – Samordnare 2021-2022

Samordnaren fungerar som katalysator och nod i arbetet med att genomföra Nära Mat, Norrbottens livsmedelsstrategi, men också genomförandet av den nationella livsmedelsstrategin i länet.

Samordnare/Projektledare: Hulda Wirsén, Länsstyrelsen i Norrbottten

Projektägare: Länsstyrelsen i Norrbotten

Samarbetspartners genom styrgrupp: Länsstyrelsen i Norrbotten, Region Norrbotten, Norrbottens kommuner och LRF Norrbotten

Finansiärer: Region Norrbotten, Länsstyrelsen i Norrbotten och Sparbanken nord

En leende Hulda Wirsén

Projektet är en uppföljning av projekt “Samordning Nära Mat 2017-2020” och genomförandet av “Norrbottens livsmedelsstrategi, Nära Mat (2016-2020)”.

Samordnaren har under 2020-2022 även varit projektledare för “Nära Mat 2.0” som vi kallat revideringsprocessen av Norrbottens livsmedelsstrategi, Nära Mat. Den reviderade regionala livsmedelsstrategin lanserades 3 mars 2022 och tar nu sikte mot 2030.

Nedan kan ni se en nulägesrapport från Nära Mat-teamet på Länsstyrelsen som alla jobbar med åtgärder i genomförandet av Nära Mat: Norrbottens livsmedelsstrategi. Inspelningen är ifrån Öjeby lantbruksmässa 2021.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.