Nära Mat podden 21: Om kreativitet, arbetsglädje och nya perspektiv

Kreativitet, arbetsglädje och nya perspektiv om lokalproducerad mat på caféer och hotell är några av samtalsämnena när vi hälsar på hos Lisa Hellmér, grundare av Pensionatet i Piteå. Lisas dröm om att skapa en plats som kittlar själen blev verklighet för snart 10 år sedan och idag består verksamheten av café, restaurang, pensionat, konferens och butik. Nu bygger de ut igen och i det här avsnittet får du också ta del av Lisas kloka tankar kring att skapa mer stolthet i livsmedelsbranschen.

– Våra blåbär är världsunika, hur kommer det sig att vi lägger dem i en trelitersplastpåse och sätter på en ful hemma-ettikett. Vi kan höja stoltheten genom att gestalta produkten på ett bättre sätt.

Lisa Hellmér, Pensionatet i Piteå

Nära Mat podden 21: Om kreativitet, arbetsglädje och nya perspektiv

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.