Nära Mat podden 19: Om innovationer i livsmedelssektorn

”Det är minst lika mycket innovation i en potatis som i ett flygplan!” Det säger Marie Gidlund, verksamhetsledare Sweden Food Arena, i ett spännande samtal med fokus på innovation i livsmedelsbranschen. Att krocka mer med varandra för att skapa innovationer med höjd som gör skillnad såväl lokalt som globalt ser Marie som viktiga steg för livsmedelsbranschen. Hur kan norrbottniska företag bidra med nya innovationer i den nationella livsmedelskedjan? Det och mycket mer pratar vi om i detta avsnitt av Nära Mat podden! Programledare: Hulda Wirsén, Länsstyrelsen i Norrbotten.

Podden kan du lyssna på där poddar finns, eller via länken här nedan.

– Det är minst lika mycket innovation i en potatis som i ett flygplan

Marie Gidlund, Sweden Food Arena

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.