Matbok Smak på Sápmi

Målet är att producera en smakfull och attraktiv bok i mindre format om samisk mat med bilder, recept och traditioner. Boken ska väcka intresse för matresor i svenska Sápmi, ge basinformation om samer men tar framförallt sikte på att sammanföra moderna konsumenters behov och förväntningar med producenternas förutsättningar och önskemål.

Projektledare: Victoria Harnesk
Projektägare: Slow Food Sápmi
Finansiär: Sametinget
Samverkanspartners: Projekten Luonddu Biebmu och Njalle. Samernas utbildningscentrum, Renlycka/SSR m.fl.

Startdatum: 2012-12-30
Slutdatum: 2014-12-27

Slow Food Sápmi logotyp

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.