Nära Mat podden 25: Hulda Wirsén, Samordnare Nära Mat

Nu är det dags för Nära Mat podden att utvecklas vidare! I tre år har programledaren Hulda Wirsén åkt runt i Norrbotten och träffat producenter, kockar och matkreatörer. I det här avsnittet sammanfattar Hulda de här åren och diskuterar varför arbetet med Nära Mat är så viktigt i den hållbara omställningen. Hulda kommer också själv att gå vidare till nya utmaningar och just nu (december 2022) är Länsstyrelsen på jakt efter en ny samordnare för Nära Mat. – Jag hoppas såklart att de gröna näringarna får en stark tillväxt framöver och att vi också få fler företag i Norrbotten, säger Hulda i detta avslutande avsnitt av Nära Mat podden i dess nuvarande form. Hulda berättar också om både sin egen och poddens framtid. 

– Jag hoppas såklart att de gröna näringarna får en stark tillväxt framöver och att vi också får fler företag i Norrbotten

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.